EXPRESS

Ekspozita e Doruntina Kastratit në galeritë evropiane

“Kur mbaroi, vdekja as që na i mbylli sytë”, titullohet videoja e realizuar nga artistja Doruntina Kastrati, e cila pasqyron një klasë punëtore të dehumanizuar dhe të pashpresë.

 

Ekspozita “Heronjtë Publik dhe Sekretet” e artistes Doruntina Kastrati që shtjellon fatin e personave të aksidentuar në vendin e punës, vitin e kaluar u prezantua në Muzeun Kombëtar të Kosovës. Që atëherë ka pasur një rrugëtim goxha të suksesshëm

“Kur mbaroi, vdekja as që na i mbylli sytë”, titullohet videoja e realizuar nga artistja Doruntina Kastrati, e cila pasqyron një klasë punëtore të dehumanizuar dhe të pashpresë.

Filmi i shkurtër është pjesë e ekspozitës “Heronjtë Publik dhe Sekretet”, që në korrik të vitit të kaluar u prezantua në Muzeun Kombëtar të Kosovës, e që atëherë ka pasur një rrugëtim të suksesshëm.