EXPRESS

Ferri e Frelih ndajnë çmimin kryesor të “Bienales Ndërkombëtare të Vizatimit 2020”

Muaj më parë, Galeria Kombëtare e Kosovës, kishte fikur dritat dhe ishte mbuluar nga qetësia. Pas disa muajsh, mbrëmë asaj iu kthyen ngjyrat.

Vepra të mbi 40 artistëve nga vende të ndryshme, u prezantuan në “Bienalen Ndërkombëtare të Vizatimit”.