EXPRESS

Profili artistik i inxhinierit teknik

Imri Musliu, mësimdhënës në shkollën teknike “Pjetër Bogdani” në Ferizaj, e ka pasion artin dhe natyrën.

Autodidakt i karikaturës, nisi të merret me këtë formë arti qysh në vitet ’80 dhe interesimi i tij për këtë fushë është kurorëzuar me organizimin e një festivali të përvitshëm në qytetin e tij.