Euro 2024

Mësohen dy çiftet e para të një të tetës së finales

Gjermania

Foto: Associated Press

Zvicër – Itali dhe Gjermani – Danimarkë janë çiftet e para të një të tetës së finales të Kampionatit Evropian “Gjermania 2024”.

Ndeshja Zvicër – Itali do të luhet të shtunën nga ora 18:00, kurse Gjermani – Danimarkë po ashtu të shtunën nga ora 21:00.