Euro 2020

“Greenpeace” kërkon falje për tifozët e lënduar

 

“Greenpeace” ka kërkuar falje për tifozët që mbetën të lënduar pasi parashuta e lëshuar “nuk shkoi sipas planit”, para duelit në mes të Gjermanisë dhe Francës në Kampionatin Evropian.

UEFA ka thënë se “disa persona” u dërguan në spital pas shkaktimit të aksidentit.