Euro 2020

Ndeshja Danimarkë – Finlandë do të vazhdojë nga ora 20:30

FOTO: AP
 

UEFA ka njoftuar se pas konsultimit me të dyja ekipet përfaqësuese, ndeshja Danimarkë – Finlandë do të vazhdojë në orën 20:30.

Sipas UEFA-së, do të luhen katër minuta të pjesës së parë dhe më pas do të ketë një pushim pesë minutësh për të filluar pjesa e dytë.