Euro 2020

Sejdini: E duam këtë Maqedoni jo vetëm në futboll

 

Presidenti i Federatës së Futbollit të Maqedonisë, Muamed Sejdini, i është adresuar publikut dhe ka nënvizuar krenarinë e suksesit të jashtëzakonshëm me arritjen në “Euro 2020”.

Sipas Sejdinit, mënyra se si funksionon ekipi i futbollit, duhet të jetë shembull për çdo gjë në shtetin e Maqedonisë së Veriut.