E-sports

Zyrtarizohet “Counter-Strike 2”

 

“Counter-Strike 2” është zyrtarizuar. Në një postim në Twitter, krijuesi i videolojërave “Valve” ka shkruar se një testim i kufizuar i CS2 ka nisur të mërkurën.

Shkrimi e përshkruan videolojën si “dallimin më të madh teknik në historinë e ‘Counter-Striket’” dhe ka premtuar përditësime e veçori të reja.