CODEX

Si ta kuptojmë postmodernizmin!

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Koncepti “postmodernizëm” është shumë i dëgjuar dhe i përdorur, por po kaq mbetet vështirë i përkufizueshëm.

I artikuluar veçanërisht nga vitet 1960-të e tutje, postmodernizmi është parë përgjithësisht si refuzim dhe mosbesim ndaj tregimeve të mëdha.