CODEX

Noel Malcolm me një libër tjetër për hisotrinë e shqiptarëve

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA

Gjatë 20 vjetëve të fundit, historiani anglez Noel Malcolm, ka botuar një seri studimesh shumë origjinale për historinë e shqiptarëve.

 

Gjatë 20 vjetëve të fundit, historiani anglez Noel Malcolm, ka botuar një seri studimesh shumë origjinale për historinë e shqiptarëve.

Ai u bë shumë i njohur në albanologji veçanërisht me veprat e tij “Kosovva” një histori e shkurtër” dhe “Agjentët perandorakë”. Së fundi, ai ka botuar edhe një libër tjetër për historinë e shqiptarëve, me titull “Rebelët, besimtarët, të mbijetuarit”.