CODEX

Filozofia Zen në romanin “Zazen”

 

Zen Zabeli, një student filozofie me një fat tragjik, është personazhi i romanit “Zazen” të Ag Apollonit, i botuar më 2014.

Si student filozofie, ai ka shumë dilema ekzistenciale, morale dhe filozofike, duke shkuar deri te budizmi Zen.