Chatroom

ChatRoom - Më mirë këtu a atje?” - 28.03.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me shumë të qeshura ishte i mbushur ChatRoom-i i sotëm. Përveç muzikës, kurioziteteve, lajmeve nga vendi dhe bota, këtij edicioni nuk i munguan as shikuesit tanë nga diaspora, të cilët u bënë pjesë e rubrikes “Alo Diaspora”.

Pyetja për shikuesit tanë sot ishte “Më mirë këtu a atje?”.