Chatroom

ChatRoom - Shprehu, çka po të shqetëson - 21.03.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Edicioni më i ri i ChatRoom-it nisi me muzikë dhe energjinë pozitive të Agnesës dhe Jonit. Me pyetjen “Çka keni në plan të bëni sot” nisi emisioni dhe shikuesit tregonin për planet që i kanë gjatë ditës së sotme. Pas lajmeve të orës 07:30, nisi pjesa e shumë pëlqyer nga shikuesit e ChatRoom-it, loja shpërblyese “Vazhdoje tekstin”.

Me muzikë e shumë të qeshura përfundoi edhe një tjetër edicion i ChatRoom-it të cilin ju mund ta ndiqni në linkun e mësipërm.