Botë

Qytetarët në Maqedoni të ndarë për emrin

Qytetarët në Maqedoni të ndarë për emrin
Foto: Reuters

Në një anketë të realizuar nga Alsat M në Shkup e Tetovë qytetarët mirëpritën marrëveshjen dhe besojnë se kjo i hap rrugën euroatlantike vendit.

Me qirinj në duar, rreth 20 protestues para Kuvendit në Shkup përsëri protestuan kundër marrëveshjes për emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë që pasditen e sotme u firmos në Prespë. Sipas tyre, bëhet fjalë për akt tradhtie.