Botë

Sonte në Rubikon debatohet për takimin Trump – Jong un

Sonte në Rubikon debatohet për takimin Trump – Jong un

Në Rubikon sonte debat për marrëveshjen e përbashkët mes presidentit amerikan, Donald Trump, dhe atij të Koresë së Veriut, Kim Jong un.

Çka pas nënshkrimit të kësaj marrëveshje? Cilat janë detajet që dihen deri tash? Sa besohet se do të implementohet? Cili duhet të jetë rezultati final i marrëveshjes? A mund të bindet Kim për denuklarizimin?