Botë

Policia britanike: Sulmet u kryen nga një person

 

Policia britanike ka njoftuar se sulmet e sotme në Londër janë kryer nga vetëm një person.

Mark Rowley nga Policia Metropolitane ka konfirmuar se katër persona janë vrarë dhe 20 të tjerë janë lënduar nga sulmet me veturë dhe nga sulmi në Parlamentin Britanik.