Botë

Ukraina pezullon tregtinë me zonat e kontrolluara nga separatistët

 

Këshilli për Siguri dhe Mbrojtje i Ukrainës thotë se Kievi ka pezulluar të gjithë qarkullimin e mallrave në zonat e kontrolluara nga separatistët që mbështeten nga Rusia.

Sekretari i Këshillit, Oleksandr Turchynov ka njoftuar për këtë vendim sot, pasi presidenti Petro Poroshenko propozoi pezullimin.