Në rast të luftës Gadishulli korean do të bëhej rrafsh me tokë

Në rast të luftës Gadishulli korean do të bëhej rrafsh me tokë

08 September 2017 14:46

Nëse do të vijë deri te lufta ndërmjet Koresë Veriore dhe asaj Jugore, për një periudhë të shkurtër do të vdesin rreth një milion njerëz pa përdorimin e armëve atomike, shkruajnë sot mediat gjermane.

Sipas këtyre mediave, Koreja Veriore nuk mund të fitojë luftën, por i gjithë gadishulli do të ishte i bërë rrafsh me tokë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme