Botë

Vdes një person e zhduken dy të tjerë gjatë kalimit nëpër Kanalin anglez

Një person besohet se ka vdekur dhe dy të tjerë janë zhdukur pasi një anije e vogël migrantësh u përball me vështirësi në Kanalin anglez.

Sipas autoriteteve detare franceze, anija kishte 50 migrantë në të. Ata u thanë shpëtuesve se tre migrantë kishin rënë nga anija.

Një person u nxor nga uji por nuk mbijetoi. Dy të tjerë nuk u gjetën.

Dy anije franceze dhe një helikopter nisën kërkimin, raportoi BBC. 

Sipas autoriteteve franceze, dy personat e raportuar të zhdukur supozohen të vdekur.