Botë

Hamasi akuzohet se ka përdorur dhunën seksuale si armë lufte

 

Hamasi kishte një plan të paramenduar për të përdorur dhunën seksuale si një armë lufte, ka thënë një avokate dhe aktiviste izraelite për të drejtat e grave.

Profesoresha Ruth Halperin-Kaddari ka thënë se ajo pa shumë gra, gjendja e të cilave e la atë të nënkuptonte pa “asnjë dyshim” se ato ishin përdhunuar.