Botë

Suedia merr mesazhin e qartë për NATO-n nga Turqia, ratifikimi “brenda javësh”

 

Ministri i Jashtëm i Suedisë, Tobias Billstrom, ka thënë se është koha që ratifikimi për NATO të ndodh shpejt dhe se ky mesazh është dhënë nga ministrat e jashtëm të Turqisë e Hungarisë.

Për muaj, Turqia dhe Hungaria kanë shtyrë ratifikimin e anëtarësimit në Suedisë në NATO.