Botë

Baerbock kërkon mbrojtjen e vlerave të përbashkëta globale

 

Ministrja e Jashtme e Gjermanisë, Annalena Baerbock, ka bërë thirrje për mbrojtje të vlerave të përbashkëta globale në një kohë kur rregullat themelore të bashkëjetesës po thyhen në konflikte të tilla si lufta në Ukrainë dhe lufta Izrael-Hamas.

Baerbock ka folur në një konferencë të politikës së jashtme në Berlin të martën.