Botë

“I kam humbur 11 anëtarë të familjes”, afganët flasin për tërmetin vdekjeprurës

 

“I kam humbur katër nuse të djemve, katër djem dhe nipërit. S'kam asgjë tjetër të them. I kam humbur 11 anëtarë të familjes sot”, ka thënë Taj Mohammad, banor i fshatit Herat në Afganistan, pasi tërmeti shkaktoi mijëra viktima.

Dridhjet që u regjistruan të shtunën (7 tetor) shkatërruan edhe shumë shtëpi e vendbanime, e shumë banorë të tjerë ende kanë ngelur nën gërmadha.