Botë

Metrotë dhe rrugët përmbyten në New York, shumë vonesa në udhëtime

 

Gjendje emergjente është shpallur në New York pas përmbytjeve nga shiu i rrëmbyeshëm.

Sistemet e metrosë, rrugët dhe autostradat janë përmbytur, teksa një terminal i aeroportit LaGuardia është mbyllur përkohësisht të premten.