Botë

Shkruhet historia në Lindjen e Mesme, ministri izraelit kryeson delegacionin në Arabinë Saudite

FOTO: Ministri i Turizmit i Izraelit, Haim Katz
 

Pasi zyrtarët sauditë dhe izraelitë filluan të flasin gjithnjë e më hapur për normalizimin e marrëdhënieve midis dy vendeve në javët e fundit, duket se hapat e parë drejt kësaj po realizohen.

Përkatësisht, ministri i Turizmit i Izraelit, Haim Katz, mbërriti të martën në Arabinë Saudite për konferencën e Kombeve të Bashkuara, duke u bërë kështu ministri i parë izraelit që udhëheq një delegacion izraelit në Arabinë Saudite.