Botë

Infermierja britanike shpallet fajtore për vrasjen e shtatë foshnjave

Foto: AP
 

Një infermiere në një spital britanik është shpallur fajtore të premten për vrasjen e shtatë foshnjave dhe tentim vrasjes së gjashtë të tjerave gjatë një viti.

Juria e Gjykatës së Manchesterit e dënoi Lucy Letbyn për vrasjen e foshnjave duke përfituar nga ato që lindnin para kohe dhe ato të sëmurat.