Botë

Trumpi shpallet fajtor për abuzim seksual

Donald Trump
 

Ish-presidenti i SHBA-së, që bën fushatë për ta rimarrë timonin e Shtëpisë së Bardhë në vitin 2024, do ta apelojë vendimin, tha zëdhënësi i tij, Steven Cheung. Trumpi nuk do të duhet t’ia paguajë dëmshpërblimin Carrollit për aq kohë sa çështja është në apel

Donald Trump abuzoi seksualisht me kolumnisten e revistave, E. Jean Carroll në vitet 1990 dhe më pas shpifi duke e quajtur gënjeshtare, vendosi juria të martën dhe i ndau 5 milionë dollarë dëmshpërblim viktimës.

Ish-presidenti i SHBA-së, që bën fushatë për ta rimarrë timonin e Shtëpisë së Bardhë në vitin 2024, do ta apelojë vendimin, tha zëdhënësi i tij, Steven Cheung. Trump nuk do të duhet të paguajë për aq kohë sa çështja është në apel.