Botë

Turqia fillon ndërtimin e murit në kufi me Iranin

Në kuadër të protokollit të nënshkruar ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare dhe Agjencisë së Kryeministrisë për Administrimin e Banesave Kolektive (TOKI) ka nisur ndërtimi i murit 144 km të gjatë në kufirin Turqi-Iran.

Në kufirin Turqi-Iran ka nisur ndërtimi i murit rreth 144 km i gjatë me qëllim parandalimin e kalimeve të pakontrolluara.