Botë

Ngordh qeni që i nxori dy njerëz nga gërmadhat e tërmetit

 

Proteo, një qen nuhatës nga Meksika, humbi jetën duke u përpjekur t'i shpëtonte jetët e të tjerëve, në gërmadhat e tërmetit në Turqi.

Mediumi “Novi” tha se qeni ishte pjesë e ekipit të shpëtimit meksikan dhe para se të ngordhte, i shpëtoi dy persona.