Botë

Erdogani thotë se misionet perëndimore do të paguajnë për mbylljen e përkohshme të konsullatave

 

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan tha se misionet perëndimore do të “paguajnë” për lëshimin e paralajmërimeve të sigurisë dhe mbylljen e përkohshme të konsullatave në Turqi javën e kaluar, ndërsa policia tha se nuk kishte kërcënim serioz për të huajt pasi arrestoi 15 të dyshuar të Shtetit Islamik të dielën.

Ankaraja thirri ambasadorët e nëntë vendeve të enjten për të kritikuar vendimet e tyre për mbylljen e përkohshme të misioneve diplomatike dhe lëshimin e alarmeve të sigurisë, shkruan Reuters.