Botë

Izraeli ua rrafshon palestinezëve shtëpitë në Jerusalem

 

Sipas OKB-së, shkatërrimi muajin e kaluar ka çuar në zhvendosjen e më shumë se 50 personave dhe përbën më shumë se një të katërtën e numrit të përgjithshëm të shkatërrimeve në vitin 2022. Një nga të prekurit është Ratib Matar, i cili ishte përpjekur ta zgjeronte shtëpinë e tij për të akomoduar familjen në rritje

Shembjet e shtëpive në Jerusalemin lindor janë duke vazhduar, me 39 shtëpi, struktura dhe biznese palestineze të shkatërruara muajin e kaluar.

Sipas OKB-së, shkatërrimi muajin e kaluar ka çuar në zhvendosjen e më shumë se 50 personave dhe përbën më shumë se një të katërtën e numrit të përgjithshëm të shkatërrimeve në vitin 2022.