Botë

Bideni jo zyrtarisht nis fushatën për mandatin e dytë

FOTO: AP
 

Ani pse ende nuk e ka konfirmuar zyrtarisht, presidenti amerikan Joe Biden, ka nisur fushatën për mandatin e dytë për zgjedhjet e vitit 2024. Ai ishte në një tubim në Filadelfia dhe lavdëroi administratën e tij për hapjen e mijëra vendeve të punës dhe investimeve në shëndetësi

Presidenti amerikan, Joe Biden, është duke u bërë gati për mandatin e dytë, pasi ka nisur fushatën gjatë një takimi me demokratët, të cilët njëzëri ia kërkuan edhe katër vjet.

Mirëpo, gjëja e vetme që mungonte në këtë fushatë ishte njoftimi zyrtar nga presidenti, por ky njoftim do të vonohet për disa javë.