Botë

Amerikani qëllohet për vdekje nga policia derisa po e pastronte apartamentin e gjyshes

 

Një burrë nga Ohio u qëllua për vdekje nga policia derisa ishte duke e pastruar apartamentin e gjyshes së tij.

Joe Frasure u qëllua të hënën dhe vdiq të martën.