Botë

Netanyahu pas sulmit në Jerusalem: Përgjigja jonë do të jetë e fortë, e shpejtë dhe e saktë

 

Një sulm në një sinagogë në Jerusalem të premten në mbrëmje, shtatë persona u vranë dhe të paktën dhjetë u plagosën, raportuan mediat izraelite.

Përgjigja e Izraelit ndaj sulmit palestinez në periferi të Jerusalemit do të jetë e fortë, e shpejtë dhe e saktë, ka thënë kryeministri Benjamin Netanyahu.