Botë

India miraton vaksinën e parë hundore për COVID-19

 

India e ka miratuar vaksinën e saj të parë të hundës kundër Covidit.

Prodhuar nga Bharat Biotech, iNCOVACC jepet në formën e pikave dhe stimulon përgjigje imune në indet që rreshtojnë zgavrën e hundës.