Botë

Afganistani, jo shtet por kafaz për gratë

 

Është një urdhër që vajzat dhe gratë në të gjithë Afganistanin e kishin frikë që kur u kthyen talebanët. Të mërkurën, vajzat me shamia u kthyen në kampuset e tyre universitare vetëm për t'u bllokuar dhe larguar nga rojet talebanë.

Pamjet nga aty treguan grupet e tyre që fshinin lotët ndërkohë që largoheshin.