Botë

Senatorja amerikane, Kyrsten Sinema vendos të largohet nga Partia Demokratike

Foto: AP
 

Senatorja amerikane, Kyrsten Sinema, ka shpallur synimin e saj për t'u larguar nga Partia Demokratike, katër vjet pasi u zgjodh në këtë pozitë.

Por ajo theksoi se nuk do të ulet me republikanët dhe tha se në vend të kësaj do të shërbejë si një anëtare e pavarur në dhomë, raportoi BBC-ja të premten.