Botë

Britania e Madhe, Italia e Japonia bashkojnë forcat për të krijuar një avion të ri luftarak

Foto: Ilustrim
 

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Rishi Sunak, ka njoftuar për bashkëpunimin midis Britanisë së Madhe, Italisë dhe Japonisë, për të krijuar një avion të ri luftarak, i cili do të përdor inteligjencën artificiale.

Sipas BBC-së, Sunak ka thënë se nisma e përbashkët synon të forcojë lidhjet e sigurisë si dhe të krijojë mijëra vende pune në Britani.