Botë

Putin: Nuk jemi çmendur që t’i përdorim armët bërthamore

Foto: AP
 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka thënë se rreziku i një lufte bërthamore është në rritje, por ka insistuar se Rusia “nuk është çmendur” dhe se nuk do t’i përdorë armët e saj nukleare menjëherë.

Presidenti rus ka insistuar se shteti i tij nuk do të përdorte armë të shkatërrimit në masë si kundërpërgjigje ndaj një sulmi, raportoi BBC-ja të mërkurën.