Botë

Studentët iranianë hyjnë në greva

iran, greva
Foto: BBC
 

Studentët universitarë kanë organizuar greva ulur në mbështetje të protestave antiqeveritare në Iran, pavarësisht nga një goditje në rritje nga autoritetet.

Videot dhe fotografitë e postuara në internet treguan të rinj dhe të reja të mbledhur në korridore, oborre dhe rrugë në kampuset në Teheran dhe qytete të tjera, raportoi BBC.