Botë

Indonezia ndalon të gjitha shurupet pas vdekjes së afro 100 fëmijëve

 

Vdekja e afërsisht 100 fëmijë në Indonezi e kanë shtyrë këtë shtet që të suspendojë shitjet e të gjithë shurupeve dhe medikamenteve të lëngshme.

Vendimi ka ardhur vetëm disa javë pasi një shurup kundër gripit në Gambia ishte i lidhur me vdekjen e afërsisht 70 fëmijëve, raportoi BBC-ja të enjten.