Botë

Bullgarët votojnë për të katërtën herë brenda 18 muajsh

 

Kandidatët bullgarë votuan në zgjedhjet e përgjithshme të Bullgarisë - të katërtat brenda 18 muajsh - të shënuara nga paqëndrueshmëria politike dhe vështirësitë ekonomike në anëtarin më të varfër të Bashkimit Evropian.

Pjesëmarrja pritet të jetë e ulët për shkak të apatisë së votuesve dhe zhgënjimit me politikanët që nuk janë në gjendje të krijojnë një koalicion të qëndrueshëm qeveritar.