Botë

Katër vjet burgim për ish-marinsin me mustaqe si të Hitlerit që mori pjesë në trazirat në Kapitol

 

Një ish-rezervist i ushtrisë amerikane dhe simpatizant i dyshuar nazist është dënuar me katër vjet burgim për rolin e tij në trazirat e vitit të kaluar në Kapitol.

Timothy Hale-Cusanelli, 32 vjeç, ishte një kontraktor i Marinës që kishte një leje sigurie të qeverisë kur iu bashkua stuhisë së Kongresit në janar 2021.