Botë

Protesta të mëdha anti-qeveritare në Çeki

Foto: AP
 

Dhjetëra e mijëra protestues nga krahu ekstrem i djathtë dhe krahu ekstrem i majtë i bashkuan forcat në kryeqendrën e Republikës Çeke, Pragë, duke protestuar kundër Qeverisë pro-Perëndimore, raporton agjencia AP.

Sipas llogarisë së Policisë afro 70 mijë protestues ishin të shtunën në shesin Wenceslas në qendër të Pragës.