Botë

SHBA-ja ofron ndihmë shtesë ushtarake për Ukrainën, vlera 775 milionë dollarë

 

SHBA-ja do të ofrojë një pako të re të ndihmës ushtarake për Ukrainën, vlera e të cilës do ta kapë vlerën e 775 milionë dollarëve, është njoftuar nga Pentagoni, raporton agjencia AP.

Në pakon e re do të ketë sisteme raketore dhe po ashtu “howitzera”, është thënë nga Pentagoni.