Botë

Lindja e Mesme mund të bëhet shumë e nxehtë për të jetuar deri në fund të shekullit

Foto: CNN
 

Londra u bë aq e nxehtë këtë verë sa gazetat u mbushën me titujt që thoshin se temperaturat aty kishin kaluar ato të Dubait.

Një pas një, shtetet evropiane si Spanja dhe Portugalia regjistruan temperatura rekorde këtë vit.