Botë

Një britanik, një kroat dhe një suedez mund të dënohen me vdekje në Donjeck

 

Separatistët e mbështetur nga Rusia, në rajonin Donjeck të Ukrainës, kanë akuzuar pesë të huaj si mercenarë.

Ky proces gjyqësor ka nisur më 15 gusht, kanë thënë mediat ruse.