Botë

Zyrtarë rusë prapa shpinës së Putinit kërkojnë marrëveshje për fundin e luftës

Foto: AP
 

Një zyrtar i lartë i Kremlinit i është afruar fshehurazi Perëndimit për të ndihmuar në përfundimin e pushtimit të Ukrainës, shkruan gazeta “Mirorr”.

Anëtari sekret i elitës së presidentit Vladimir Putin, thuhet se ka zbuluar se Kremlini është në panik dhe në mënyrë dëshpëruese dëshiron që lufta e përgjakshme të përfundojë.