Botë

Një afgan arrestohet për vrasje serike të myslimanëve në SHBA

 

Një emigrant nga Afganistani është arrestuar si i dyshuari kryesor për vrasjet serike të katër burrave myslimanë në shtetin amerikan të New Mexicos, që më parë shkaktoi shqetësim tek autoritetet dhe komuniteti islamik, shkruan CNN.

Pasi myslimani i katërt u vra pak ditë më parë, guvernatori i këtij shteti federal amerikan shpalli dyshimin se bëhej fjalë për “vrasje serike”.