Botë

Zelanda e Re rihap plotësisht kufijtë pas dy vjetësh mbylljeje

Foto: AP
 

Kufijtë e Zelandës së Re janë plotësisht të hapur për herë të parë që nga marsi i vitit 2020, kur ata u mbyllën në një përpjekje për të mbajtur jashtë virusin COVID-19.

Autoritetet e imigracionit tani do të fillojnë të pranojnë sërish vizitorët me viza dhe ata me viza studentore, raportoi BBC të hënën.